Gulvsparkling

Vi utfører gulvsparkling på alt fra små rom som trenger oppretting til store flater i forretningsbygg/ næringsbygg og offentlige bygg.

Vi har stor kompetanse på sparkling av gulvflater, enten det er gulv med fall som ønskes eller oppretting av skjeve gulv. Det finnes i dag et utall av forskjellige løsninger, vi har opparbeidet oss erfaring på alle disse nye løsningene og bruker dem daglig i vårt virke som murmesterfirma.


Her tillbyr vi løsninger som til fulle ivaretar alle dine behov for en ferdig gulvløsning. Det være seg spesielle lydkrav, avretting eller fall i våtrom, krav til ekstra hurtig installasjon, ønsker om gulvvarme eller gode og effektive rehabløsninger av gulv i bolig, kontor og industri.

Maxit Lydgulv
Det er ingen grunn til at naboens stereoanlegg skal drive deg til vanvidd. Maxit Lydgulv er et komplett system for lydisolasjon, med spesielt god trinnlydsreduksjon. Det kan dekkes med hvilket som helst belegg, - som parkett, fliser, tepper og vinyl! Isolasjonen gir deg optimal lydkomfort i alle husets rom. Du får rett og slett bedre bokvalitet.

Maxit Hurtiggulv - Industri
Er du skeptisk til å gjennomføre ønsket vedlikehold fordi du ikke ønsker driftsstans? Eller må du leve med gamle, slitte, stygge og usunne gulv for å være tilgjengelig for dine kunder eller ansatte? Med maxit Hurtiggulv får du komplett gulvrehabilitering uten å stanse driften! Dette er et gulvkonsept som gir deg et nytt gulv på kortest tenkelige tid. Installasjonen er meget hurtig, og kvaliteten meget god for vedlikeholdsvennlige gulv som tåler røff behandling. Hvis du i tillegg tar hensyn til den korte tiden du må holde stengt, vil du knapt finne en bedre løsning.

Maxit Komfortgulv
Det er ingen grunn til at strømregningen skal gi deg kalde føtter. maxit Komfortgulv er et komplett system som inkluderer vannbåren gulvvarme og trinnlydsisolasjon. Det kan dekkes med hvilket som helst belegg, - som parkett, fliser, tepper og vinyl! Løsningen gir deg optimal varmekomfort i alle husets rom. Varmeløsningen er hurtigreagerende og energieffektiv.