Fliselegging

Vi utfører membran og fliselegging av våtrom for private og profesjonelle, totalrehabilitering av våtrom, fliselegging av større arealer slik som kjøpesenter og andre offentlige bygg, butikklokaler, salgslokaler og restaurantlokaler.


Bruksområder for flis:
Fliser har utallige bruksområder. Det er i grunnen bare fantasien som setter begrensninger – bad, gang, stue, kjøkken, soverom, terrasse, trapper, hagestue osv.


Fordeler med flis:
Velger du fliser, får du et produkt som er miljøvennlig, slitesterkt og med svært lang levetid. Fliser gir deg enkelt vedlikehold og enkel rengjøring.


Forskjell på kvalitet:
Det finnes store kvalitetsforskjeller på keramiske fliser, blant annet ripefasthet, vannoppsug, glassur, frostbestandighet, slitasje motstand og sklisikring. Det finnes også egne krav til fliser i offentlige bygg, svømmehaller, garderober, industri og næringsbygg. Her er det viktig å tenke på sklisikkerhet, spesielt
i barfotområder, dreneringsrom på store kjøkken eller verksted.


Hva som utgjør prisforskjellene:
En dårlig flis kan ha høyt vannoppsug, dårlig kvalitet på glassuren, ulike mål eller ujevne kanter. De flotteste flisene er de som har flere forskjellige print. Dette gjør hver flis unik. I motsatt tilfelle vil en enkel og billig flis se helt lik ut og flaten kan fort bli kjedelig. Utvalget hos den enkelte produsent er normalt svært omfattende.